Samsung Galaxy A Reparatie

Is uw Samsung Galaxy A aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij SmartProFix te Diemen bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Samsung Galaxy A. De meeste reparaties voor de Samsung Galaxy A voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Samsung Galaxy A ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Samsung Galaxy A natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 17.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Samsung Galaxy A geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Samsung Galaxy A niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Samsung kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Samsung reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Samsung Galaxy A voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Samsung Galaxy A.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Samsung Galaxy A direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Samsung kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Diemen.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Samsung Galaxy A? Dan bent u bij SmartProFix te Diemen op het juiste adres!